Blog

L’estiu ja és aquí!!!


En castellano leer más abajo

Hem passat tot el mes de maig fent una campanya d’allbirament i cens de cetacis al voltant del parc natural de les Illes Columbretes amb la entitat Submon, que treballa per al coneixement, estudi i divulgació del medi marí.

La primera meitat del mes de juny el temps ha estat una mica remogut, després de gairebé un mes amb vent dominants de llevant ara ens hem trobat amb algunes nortades, vents del sud moderats i alguns episodis de pluja que hem pogut evitar amb força èxit. Ens va costar una mica remontar el delta per a arribar a la costa catalana i a continuar amb les sortides de cap de setmana i les travesses a Balears. Ahir vàrem recalar de nou a Badalona després de completar una volta a Menorca.

El proper cap de setmana tornarem a sortir a navegar i entrarem a l’estiu fent una volta a Eivissa i Formentera. Després emprendrem les travesses cap a l’est, primer cap a l’estret de Bonifaci i Sardenya, entrarem a la mar Tirrena per a visitar les boniques i pintoresques illes de Ponza i Ventotene, Procida a la badia de Nàpols i cap al sud fins a les illes Eòliques amb el impressionant Sromboli per a travessar l’estret de Messina i recalar a Catània.

En el següent viatge, ja a la mar Jònica, navegarem la costa sud de la Calàbria aturant-nos probablement en alguns pobles autèntics com Roccella Ionica o Sta Maria di Leuca per a travessar la mar Adriàtica fins a la històrica ciutat de Durres, Albania i conèixer la Costa de Montenegro amb la impressionant badia de kotor. Acabarem el viatge fondejant en algunes de les Illes Croates com Mljet o Kolocep i a la ciutat de Dubrovnik, que serà la base dels nostre viatges per la costa Dalmata els mesos de juliol i setembre. Ja anirem explicant!!

VIATGES AMB PLACES DISPONIBLES

Barcelona- Catania 1-14 juliol

Catania-Dubrovnik 16-29 juliol

Croàcia 1-10 agost

Croàcia 1-10 setembre

Croàcia 12-18 setembre

Dubrovnik-Barcelona 19-30 setembre

Hemos pasado todo el mes de mayo haciendo una campaña de avistamiento y censo de cetáceos alrededor del parque natural de las Islas Columbretes con la entidad Submon, que trabaja para el conocimiento, estudio y divulgación del medio marino.

La primera mitad de mes de junio el tiempo ha estado un poco revuelto, después de casi un mes con vientos dominantes de levante nos hemos encontrado con algunas nortadas, vientos del sur moderados y algunos episodios de lluvia que hemos podido evitar con bastante éxito. Nos costó un poco remontar el delta para llegar a la costa catalana y continuar con las salidas de fin de semana y las travesías a Baleares. Ayer recalamos de nuevo en Badalona después de completar una vuelta a Menorca.

El próximo fin de semana volveremos a salir a navegar y entraremos en el verano haciendo una vuelta a Ibiza y Formentera. Después emprenderemos las travesías hacia el este, hacía el estrecho de Bonifacio y Cerdeña, entraremos en el mar Tirreno para visitar las bonitas y pintorescas islas de ponza y Ventotene, Procida en la bahía de Nápolesy hacia el sur hasta las islas Eólicas con el impresionante Stromboli y atravesando el estrecho de Messina recalar en Catania.

En el siguiente viaje, ya en el mar Jónico, navegaremos la costa sur de Calabria parando probablemente en algunos pueblos autenticos como Roccella Ionica o Sta Maria di Leuca para cruzar el mar Adriático hasta la histórica ciudad de Dürres, Albania y conocer la Costa de Montenegro con la impresionante bahía de Kotor. Acabaremos el viaje fondeando en algunas de las islas croatas com Mljet, Kolocep y en la ciudad de Dubrovnik, que será la base de nuestros viajes por la costa Dálmata los meses de julio y septiembre. Ya os iremos explicando!!

VIAJES CON PLAZAS DISPONIBLES

Barcelona- Catania 1-14 julio

Catania-Dubrovnik 16-29 julio

Croacia 1-10 agosto

Croacia 1-10 septiembre

Croacia 12-18 septiembre

Dubrovnik-Barcelona 19-30 septiembre

Comments are closed

Puedes también seguirnos en Facebook o en Twitter